Karsten Sørensen

Eksempler på private fester

Her finder du eksempler på private fester og arrangementer, hvor mentalist og tankelæser Karsten Sørensen tilbyder fantastisk underholdning.

Mentalist Karsten Sørensen - underholdning til fest

Underholdning til din fest

Eksempler på private fester

Underholdning Fødselsdag
Fødselsdag
Psykologisk Underholdning Karsten Sørensen Julefrokost
Guld- og sølvbryllupper
Underholdning Konfirmation B
Konfirmation
Psykologisk Underholdning Karsten Sørensen Julefrokost
Bryllupper

ANMELDELSER

Et brag af et show

Har brugt Mental Underholdning – Karsten Sørensen før, og hver gang leverer Karsten et show, hvor han har hele publikum med.
Denne gang var det til min egen datters konfirmation, og endnu engang leverede han et brag af et show 🙂 Så hvis man skal bruge underholdning til et arrangement i virksomheden, en fødselsdag eller konfirmation, så er mine bedste anbefalinger – Mental Underholdning ved Karsten Sørensen.

Anders Nielsen

Underholdning til konfirmation i Sæby

Fantastisk

“Karsten havde vi hyret til at underholde til vores datters bryllup og ALLE uden undtagelse var fuldstændig målløse over hans evner samtidig med at han kørte en fed humor henover showet. Der blev snakket om showet blandt gæsterne resten af aftenen og under morgenmaden dagen efter. Tak for den fedeste underholdning Karsten, bestemt noget vi vil anbefale vidt og bredt.”

Henrik Kristensen

Underholdning til konfirmation i Nibe

En fantastisk oplevelse

“En fantastisk oplevelse og et godt indslag til en 60 års fødselsdag. Der blev talt og diskuteret meget efterfølgende og det var helt sikkert med til at gøre festen til en succes.”

Anita Rasmussen

Underholdning til 60 års fødselsdag på Frederiksberg

Underholdning i verdensklasse

“Vi havde Karsten til at underholde til vores 50 års fødselsdag. Det var en mega fed og suveræn underholdning, mange gæster blev inddraget, og alle blev blæst bagover af Karstens ekstreme dygtige kunnen. Det var virkelig en vild oplevelse, og noget vores gæster vil snakke om i rigtig lang tid, for hvordan kunne han lige gøre det ….. Fantastisk oplevelse som klart kan anbefales, vi sender helt klart 5 store stjerner afsted herfra”

Lotte Dam

Underholdning til 50 års fødselsdag i Tylstrup

Kontakt mig

Spørg om en dato er ledig eller stil et spørgsmål.  

Giv et kald

10 + 7 =