Underholdning til jubilæum

Karsten Sørensen

Leder du efter underholdning til jubilæum, så skal du overveje at booke tankelæser og mentalist, Karsten Sørensen.

Mentalist Karsten Sørensen - underholdning til fest

Jeres event har brug for underholdning i særklasse!

Er det i stedet et jubilæum, hvor du ønsker underholdning under selve arrangementet og ikke under velkomsten, anbefaler jeg mit længere show, der har en varighed på cirka 30-40 minutter.

I showet inddrager jeg ca. 10 personer på scenen i de forskellige eksperimenter. Jeg garanterer, at underholdningen vil være perfekt for lattermusklerne, og sætter tankerne i gang.

Ligeledes vil det være et show, du vil huske mange år frem i tiden.

Underholdning til jubilæum – Close-Up

Et jubilæum kan afholdes på et væld af forskellige, interessante faconer og indbyder derfor til mange forskellige former for underholdning.

Det betyder også, at det afhænger meget af det specifikke jubilæum, hvilket af mine shows der vil give den bedste oplevelse.

Ønskes der spændende underholdning under velkomsten, anbefaler jeg mit close-up show, hvor jeg går rundt blandt gæsterne. Det er en særlig form for underholdning, da jeg kommer helt tæt på den enkelte gæst.

Dette er samtidig også noget, gæsterne ofte nyder, da de bliver centrum for underholdningen på en anderledes og humoristisk måde igennem psykologiske manipulationer, forudsigelser og tankelæsninger.

I løbet af close-up showet optræder jeg for grupper med op til 10 personer af gangen i alt fra 5-15 minutter. Hvor længe der underholdes afhænger af det enkelte jubilæum.

Karsten Sørensen Psykologisk Underholdning

Underholdning til din fest

Jeg har bl.a. lavet underholdning til disse virksomheder

Underholdning til firmaevent hos Rema 1000
Firmafest underholding hos PWC
Firmaevent underholding hos Telenor
Underholding firmafest hos Solar
Underholdning medarbejderfest hos EDC

ANMELDELSER

Imponeret og forundret!

“Vi havde hyret Karsten til vores 375 års jubilæum, og vores 222 gæster var alle imponeret, og forundret. Tusind tak for en god oplevelse.”

– Peter Feldballe

Viborg Smedelaug

Jubilæum, afholdt på Golf Hotel i Viborg, Midtjylland

TAK, for at gøre min fest til noget særligt!

Jeg kan kun give Karsten min varmeste anbefaling.

Han underholdt til mit 20 år`s jubilæum. Gæsterne var meget imponeret og var virkelig godt underholdt. Det er både en sjov, underholdende og spændende oplevelse, at have ham på besøg. Og gæsterne sidder længe efter, han er gået og undrer sig over ” Hvordan gjorde han lige det !!!!! “
TAK, for at gøre min fest til noget særligt


– Vivi Aalestrup Christensen

Privat jubilæumsfest

Jubilæum, afholdt i hjemmet nær Aalborg, Nordjylland

Helt igennem sjovt og fantastisk show!

“Med 2 års forsinkelse skulle Carl C A/S på 50 års jubilæumstur til Skallerup Seaside Resort. Her skulle Karsten komme og underholde os og det var et helt igennem sjovt og fantastisk show han leverede. Alle var tryllebundet og fascineret af det han kunne. Selv skeptikerne måtte indrømme,at det var imponerende. Jeg kan kun give de aller aller bedste anbefalinger til Karsten. Book ham til din næste fest, du vil ikke fortryde det.”

– Karina Dalgaard

Carl C. A/S

Jubilæum, afholdt i Skallerup Seaside Resort, Nordjylland

Han fangede folk med det samme!

Vi havde fornøjelsen af Karsten til vores 25 års jubilæum og sikke et show. Han fangede folk med det samme og fik efterladt os alle med “hvordan filan gjorde han lige det…..”

Han får de bedste anbefalinger herfra.

– Anne Bjerre Larsen

Flex Trim A/S

Jubilæum, afholdt på Hotel Haraldskær Vejle, Sydjylland

Kontakt mig

Spørg om en dato er ledig eller stil et spørgsmål.  

Giv et kald

13 + 14 =