Underholdning til sommerfesten

Karsten Sørensen

Leder du efter underholdning til sommerfesten, så skal du overveje at booke tankelæser og mentalist, Karsten Sørensen.

Underholdning Firmafest Karsten Sørensen

Underholdning til sommerfesten – publikum inddrages i showet

Er det ved at være på tide, at der skal holdes sommerfest i firmaet, virksomheden eller tilsvarende?

Så skal der da være et underholdende indslag, og det skal være af den professionelle slags, hvilket jeg er den rette til, da jeg fungerer som mentalist og tankelæser og kan underholde mange forskellige mennesker med mit professionelle show.

Underholdning til sommerfesten, der får gang i snakken!

Om det er et stort firma med tilhørende lagerhal, der skal underholdes i, eller det er et mindre kontormiljø, hvor underholdningen skal finde sted, så vil mit underholdende bidrag passe glimrende ind.

Endvidere tilpasser jeg showet efter, hvor mange deltagere der er, så om man er en lille, sluttet gruppe, eller man er flere hundrede mennesker, så kan mit show passe til anledninger.

Jeg er klar til også at underholde indenfor eller udenfor, hvis vejret er til det, og arrangementet foregår under disse rammer.

Du har ikke oplevet tankelæsning på den her måde før, og når du opdager, hvad en mentalist er i stand til – og hvordan det imponerer publikum – så kommer det til at være noget, I vil snakke om længe efter.

Skriv til mig med det samme for at høre, hvordan jeg kan underholde til jeres sommerfest!

Underholdning til Sommerfest

Underholdning til din fest

Jeg har bl.a. lavet underholdning til disse virksomheder

Underholdning til firmaevent hos Rema 1000
Firmafest underholding hos PWC
Firmaevent underholding hos Telenor
Underholding firmafest hos Solar
Underholdning medarbejderfest hos EDC

5-STJERNEDE ANMELDELSER

Vi havde hyret Karsten som underholdning til vores sommerfest, og han gav et super godt show. For os var genren tankelæsning ukendt, men vi blev positiv overrasket og kan varmt anbefale ham og hans show.

Louise Trankjær Olesen

Sommerfest, Roblon A/S

Kontakt mig

Spørg om en dato er ledig eller stil et spørgsmål.  

Giv et kald

7 + 5 =